Over ons

Over ons

engeland vlag

Wij zijn een toegewijd team dat in 2010 de handen ineensloeg om de reiservaring naar Londen te transformeren. Als frequent reizigers met de boot naar Londen, wilden we het voor reizigers uit Nederland en België gemakkelijker maken om de charme van Londen te ervaren door middel van ontspannende en plezierige boottochten.


Voetpad dichtbij Tower Bridge

Ons verhaal begon met één eenvoudig doel: reizigers helpen bij het vinden van de meest handige en betaalbare manier om de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk te maken. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van partners die verschillende vaarroutes aanbieden, hebben we een platform gecreëerd dat u in staat stelt om eenvoudig de opties voor uw overtocht te vergelijken en de perfecte reis te plannen.

De vaarroutes omvatten:

  1. Hoek van Holland – Harwich: Een pittoreske reis die u meeneemt van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk, waarbij u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Noordzee.
  2. Duinkerken – Dover: Een snel en efficiënt pad naar het Verenigd Koninkrijk, dat u meeneemt vanuit Frankrijk naar de beroemde havenstad Dover.
  3. Calais – Dover: Nog een handige overtocht vanuit Frankrijk, namelijk vanuit Calais naar Dover, in slechts 1,5 uur op bestemming.

Bij Boot-Londen.nl geloven we in de kracht van samenwerking en hebben we partnerships gesmeed met enkele van de meest gerenommeerde veermaatschappijen, waaronder Stena Line, DFDS Seaways en P&O Ferries. Deze partnerschappen stellen ons in staat om u een goede vergelijking aan te bieden.

Dus, of u nu op zoek bent naar een ontspannen uitje, een avontuurlijke reis, of een naadloze zakelijke oversteek, wij helpen je bij het vergelijken van de beste reisopties!