Hoek van Holland – Harwich

Hoek van Holland – Harwich

engeland vlag

Stap aan boord en maak je klaar voor een boottocht met Stena Line van Hoek van Holland naar Harwich! Of je nu op zoek bent naar een praktische overtocht met de auto of een weekendje weg wilt naar het Verenigd Koninkrijk, Stena Line biedt jou de perfecte mogelijkheid om comfortabel en ontspannen te reizen! We vertellen je graag alles over de faciliteiten aan boord en delen we verschillende manieren waarop jij het Verenigd Koninkrijk kunt betreden.


Bekijk de deals
Boot van de haven Hoek van Holland naar Harwich

Hoe ziet de reis eruit?

Stap aan boord van de veerboot van Stena Line voor een mooie reiservaring. Zodra je aan boord bent, ervaar je de energie van de boottocht. De ferry vertrekt langzaam uit Hoek van Holland, en je kunt genieten van uitzichten over de Noordzee. Het kabbelende water en de zeelucht zorgen voor een verfrissend gevoel van vrijheid.

De boot is een comfortabele manier om tussen Nederland en Engeland te reizen, het enige vertrek vanuit Nederland is vanuit Hoek van Holland, waar je met de indrukwekkende Stena Britannica en Stena Hollandica ferry schepen naar de haven van Harwich reist. Kies uit een dagelijkse afvaart of ga voor een nachtelijke overtocht met een overnachting in een eigen hut.

Privehutten aan boord

Of je nu overdag of ’s nachts reist, de privéhutten zorgen voor een heerlijke, afgezonderde ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Aan boord zijn er meerdere eet- en drinkmogelijkheden aan boord, met menu’s die voor ieder wat wils bieden. Upgrade naar de exclusieve Stena Plus Lounge voor een extra luxe, of geniet van een film in de bioscoop aan boord. In de Duty Free Shop doe je voordelige tax-free aankopen. Leun achterover, ontspan en geniet van de directe mincruise tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Ontdek het gemak en comfort van reizen met Stena Line voor een onvergetelijke ervaring op zee.

Naar Harwich met de boot vanuit Hoek van Holland? Dit kan met Stena Line!

Alle manieren om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen

Het Verenigd Koninkrijk is een populaire bestemming voor reizigers vanuit Nederland en er zijn verschillende manieren om het land binnen te komen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende opties:

  1. Met de boot: De Stena Line biedt een fantastische boottocht aan van Hoek van Holland naar Harwich. Deze overtocht duurt ongeveer 7 uur en biedt je de mogelijkheid om te genieten van alle faciliteiten aan boord, zoals restaurants, winkels en entertainment.
  2. Met het vliegtuig: Veel luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan tussen Nederlandse luchthavens en verschillende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Londen, Edinburgh, Manchester en Birmingham.
  3. Met de trein: Er zijn directe treinverbindingen tussen Nederlandse steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag naar steden in het Verenigd Koninkrijk zoals Londen en Brussel. Dit is een comfortabele manier om te reizen met prachtige uitzichten onderweg.
  4. Met de auto: Als je liever met eigen vervoer wilt reizen, kun je ervoor kiezen om met de auto naar het Verenigd Koninkrijk te gaan via veerdiensten of door gebruik te maken van de Kanaaltunnel.

Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je op tijd bent bij de grenscontrolepunten en dat je alle benodigde documentatie hebt voor een soepele overgang.